(+357) 22458485

Λαδογνωσία με τις Πρεσβείες της Μεσογείου! / Oil-tasting with Embassies from the Mediterranean

Την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, απο τις 17:30 μέχρι τις 20:00, η ΑΚΤΗ διοργανώνει ένα πρωτότυπο διαγωνισμό …. Λαδογνωσίας! Οι Πρεσβείες στην Κύπρο των Μεσογειακών ελαιοπαραγωγών χωρών της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Πορτογαλίας φέρνουν λάδι από τους παραγωγούς τους, φέρνει και η ΑΚΤΗ από τους δικούς μας μικρούς παραγωγούς και συμμετέχουμε σε ένα πρωτότυπο διαγωνισμό ….λαδογνωσίας με τη συμμετοχή των Πρεσβευτών. Η συμμετοχή στη λαδογνωσία είναι ελεύθερη για όλους. Η ΑΚΤΗ κερνάει προϊόντα της ελιάς από τους μικρούς παραγωγούς του COOP – Green Cluster και κρασί! Σκοπός η ενημέρωση για το μεγάλο πρόβλημα των σκουπιδιών της θάλασσας που μαστίζει τη...

Read More

Φτιάχνουμε Κρεμαστούς κήπους!

Σε αυτή τη δράση της ΑΚΤΗΣ, η Έλλη Γεωργίου η οποία είναι Αρχιτέκτονας τοπίου- landscape architect θα βρίσκεται μαζί μας στο Nicosia Pop Up Festival 2017 στις 23 Δεκεμβρίου 2017 απο τις 11:00 μέχρι τη 13:00 για να φτιάξουμε μαζί κρεμαστούς κήπους!

Read More

Το Βασίλειο της Πωμίας

H Άννα Μαραγκού, η Άννα Πασιά και ο Άθως Πασιάς μας διαβάζουν τα βιβλία τους για το Βασίλειο της Πωμίας, τον τρομερό Βασιλιά Χαμολιό Πλατυπόδη και την υπέροχη βασίλισσα Ζαχλουμία. Για τους πολέμους με τις μελιτζάνες και τα ναυπηγεία με τα ανίκητα σκάφη! Στον πάγκο της ΑΚΤΗΣ αύριο στο Pop-Up Festival απο τις 16:00 μεχρι τις 17:00 με τον Στόλο της Πωμίας σε πλήρη ανάπτυξη!

Read More

Χοροί και Κρουστά από τις Φιλιππίνες!

Η ΑΚΤΗ προσκαλεί τα μέλη του Federation of Filipino Organizations in Cyprus (FFOC) να χορέψουν τους παραδοσιακούς χορούς των Φιλιππίνων με τα μοναδικά κρουστά τους και τις απίθανες φορεσιές τους στο Nicosia Pop Up Festival 2017 την Κυριακή στις 17 Δεκεμβρίου 2017 στις 12:30 με 14:00. Θα μας ξεσηκώσουν!!

Read More

Error!

Hide Error!

Lost your password?

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close