(+357) 22458485

Ευκαιρία πρακτικής άσκησης

Το μέλος του COOP-Green Cluster "Αλμυράς Πολιτιστικό Εργαστήρι" προσφέρει ευκαιρία πρακτικής άσκησης σε θέματα πολιτιστικά και περιβαλλοντικά. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα και συνοδευτική επιστολή στο almyras.ngo@gmail.com, το αργότερο μέχρι τις 12 /8/2017. Για περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook

Read More

Πρότυπο Συνέργειας!

Πρότυπο συνεργειών τα μέλη μας CyHerbia Botanical Park & Labyrinth και Golden Donkeys FARM αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως άξια ανταποκρίνονται στο "βραβείο συνεργειών Green Cluster"! Από τη σελίδα τους στα κοινωνικά δίκτυα: "Today we are extracting essential oil of basil for our friends at Golden Donkeys FARM in Skarinou. They brought us a truckload of their own organic basil and it smells amazing!"

Read More

Μέλι ανθρέων από τον Ηλία!

Το νέο μέλος Coop-Green Cluster είναι ένας νεαρός μελισσοκόμος!!! Μας τηλεφώνησε να μάθει γιά την βοήθεια που μπορεί να πάρει από την πλατφόρμα μας και να γνωρίσουμε το προιόν του. Έκανε κάτι που εκτιμήσαμε ιδιαίτερα. Ήθελε να επισκεφτούμε γιά αρχή τον τόπο που φιλοξενεί τα μελλίσια του. Πάνω Ακουρδάλια επαρχία Πάφου. Μιά μεγάλη έκταση με γύρω γύρω εκτάσεις εσπεριδοειδών!!! Αγαπά τα μελλλίσια του και το δείχνει. Μέλι ανθέων λοιπόν Ηλίας!!! Θα έχει την βοήθεια μας στο ξεκίνημα του!!!

Read More

Strawberry project στο χωριό Τίμη!

Το νέο μέλος του Coop-Green Cluster είναι ακόμα στην αρχή του ξεκινήματος του!!! Με την φιλοσοφία του ενναλλακτικού τουρισμού ο Πάμπος και η Τζοάννα δίπλα από το σπίτι τους και σε ένα αγρόκτημα με γεωργικές φυτείες ως επι τό πλείστον φραουλιές έστεισαν γιά αρχή δύο ξύλινα σπιτάκια γιά ενοικίαση. Κοντά στην παραλία της Τίμης το αεροδρόμιο και το χωριό Τίμη ο αγροτικός τουρισμός!!!! Σύντομα θα προστεθούν άλλα 2 ξύλινα σπιτάκια και το project θαολοκληρωθεί!!! Στηρίζουμε τις έξυπνες και πρωτοποριακές ιδέες!!!

Read More

Error!

Hide Error!

Lost your password?

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close