(+357) 22458485

Ξανά στο προσκήνιο η κυπριακή γεωργία

Το 1ο Συνέδριο Γεωργίας διοργάνωσαν την προηγούμενη εβδομάδα στο κτημα Makenzy στη Λάρνακα, η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα σε συνεργασία με την imh. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Νίκος Κουγιάλης και ο Γενικός Διευθυντής της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας, Νικόλας Χατζηγιάννης. Η συντονίστρια του Συνεδρίου Ξένια Ι. Λοϊζίδου και πρόεδρος της ΑΚΤΗΣ Κέντρου Μελετών και Έρευνας, παρουσίασε την πλατφόρμα COOP-Green Cluster της οποίας χορηγός είναι η Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα και στοχεύει στη δημιουργία βιώσιμων συνεργειών, στην αλληλοϋποστήριξη επιχειρηματικών δράσεων με καινοτόμες και σύγχρονες δομές, στη διευκόλυνση πρόσβασης σε πηγές χρηματοδότησης και στην ενίσχυση της εξωστρέφειας των Κυπριακών μικρό και...

Read More

‘Δια ξύλου τέχνη’-Χαράλαμπος Κοντζιάς

Η πρώτη ατομική έκθεση του μέλους της πλατφόρμας μας έγινε κάτω από την ομπρέλα του Πάφος 17. Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού Prestige Paphos αναρτήθηκε η συνέντευξη του Χαράλαμπου Κοντζιά, ο οποίος μας εξηγεί τι τον ώθησε ώστε να ασχοληθεί με την τέχνη του ξύλου.

Read More

Η παρουσία μας στο 1ο Παγκύπριο Συνέδριο Γεωργίας

Στο 1ο Παγκύπριο συνέδριο Γεωργίας η πρόεδρος της ΑΚΤΗΣ κ. Ξένια Ι Λοιζίδου, συντονίστρια του συνεδρίου παρουσίασε το παράδειγμα της πλατφόρμας συνεργασίας COOP - Green Cluster. "Πρόκειται για μια δυναμική μορφή οργάνωσης και συνεργασίας που αναπτύσσεται μέσα από νέες δομές επιχειρηματικότητας. Στόχος η δημιουργία βιώσιμων συνεργείων, η αλληλοϋποστήριξη επιχειρηματικών δράσεων με καινοτόμες και σύγχρονες δομές, η διευκόλυνση πρόσβασης σε πηγές χρηματοδότησης και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των κυπριακών μικρών επιχειρήσεων".

Read More

Error!

Hide Error!

Lost your password?

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close