(+357) 22458485

Έκθεση: Η διακριτική γοητεία του ξύλου

Η πρώτη ατομική έκθεση του Χαράλαμπου Κοντζιά, μέλος του Green Cluster (Δια Ξύλου Τέχνη), με τις ξύλινες δημιουργίες του. Ο Χαράλαμπος σε συνέργεια με το μέλος του Green Cluster "Let them Eat Cake" παρουσιάζει την έκθεση του στoν ευχάριστο χώρο του μαγαζιού που φιλοξενεί συχνά πολιτστικές εκδηλώσεις. Σάββατο 4 Νοεμβρίου 16:30-23:00

Read More

Η Αμαργέτη της Παράδοσης

Η κοινότητα Αμαργέτης με την υποστήριξη του COOP-Green Cluster σας προσκαλεί σε μια πολιτιστική εορτή με διάφορες δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν ξενάγηση στο λαογραφικό μουσείο και παρασκευή παλουζέ, ρεσιού και χαλουμιού. Κυριακή 29 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ.

Read More

Παρουσίαση Βιβλίου «Αλήθειες, Όνειρα κι Ειρήνη»

Το μέλος του COOP-Green Cluster Δήμητρα Σωκράτους παρουσιάζει την ποιητική συλλογή της για παιδιά την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου στην Πάφο.  

Read More

Φεστιβάλ Νερόμυλου Κουγιούκας

Για ακόμη μια χρονιά, το Μουσείο του Νερόμυλου Κουγιούκας ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους επισκέπτες προσφέροντας μια περιήγηση στην παράδοση! Επίδειξη παραδοσιακών τεχνών και επαγγελμάτων, παρασκευή τοπικών προϊόντων, μουσική και χορός! Με την υποστήριξη του COOP-Green Cluster! Πέρσυ περάσαμε υπέροχα!

Read More

Error!

Hide Error!

Lost your password?

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close