(+357) 22458485

Παρουσίαση Βιβλίου «Αλήθειες, Όνειρα κι Ειρήνη»

Το μέλος του COOP-Green Cluster Δήμητρα Σωκράτους παρουσιάζει την ποιητική συλλογή της για παιδιά την Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Τράπεζας Κύπρου στην Πάφο.  

Read More

Φεστιβάλ Νερόμυλου Κουγιούκας

Για ακόμη μια χρονιά, το Μουσείο του Νερόμυλου Κουγιούκας ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται τους επισκέπτες προσφέροντας μια περιήγηση στην παράδοση! Επίδειξη παραδοσιακών τεχνών και επαγγελμάτων, παρασκευή τοπικών προϊόντων, μουσική και χορός! Με την υποστήριξη του COOP-Green Cluster! Πέρσυ περάσαμε υπέροχα!

Read More

Γιορτή Χαρουπιού στην Πέγεια

Με την υποστήριξη του COOP-Green Cluster διοργανώνεται η 6η ετήσια Γιορτή Χαρουπιού στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου Πέγειας. Στη γιορτή συμμετέχουν εκθέτωντας τα προϊόντα τους μέλη της πλατφόρμας COOP-Green Cluster.

Read More

Φεστιβάλ στο Στατό-Άγιο Φώτιο

Η κοινότητα Στατού - Αγίου Φώτιου για 8η συνεχή χρονιά διοργανώνει Αγροτικό Φεστιβάλ «Στ’ αχνάρια της παράδοσης» στις 17 Σεπτεμβρίου. Στο Φεστιβάλ λαμβάνουν μέρος μέλη του COOP-Green Cluster παρουσιάζοντας και προωθώντας τα προϊόντα τους. Στο φεστιβάλ ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει παρασκευή παραδοσιακών τοπικών προϊόντων και έκθεση παραδοσιακών εργαλείων και εξοπλισμού. Τα παραδοσιακά προϊόντα θα διατίθενται και προς πώληση, ενώ πλούσιο παραδοσιακό καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα πλαισιώνει την εκδήλωση.

Read More

Error!

Hide Error!

Lost your password?

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link to create a new password.

Error message here!

Back to log-in

Close